Fizetési tájékoztató

Fizetési tájékoztató

 

MIT JELENT A BARION?

 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni honlapunkon. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

MIVEL LEHET FIZETNI?

 

Online tudsz fizetni:

Bankkártyával (visa, visa elecron, maestro, mastercard, american express bankkártyát tudunk elfogadni, tehát nem csak dombornyomott kártyát) vagy Barion tárcával. A Barion tárcát viszont fel lehet tölteni készpénzzel (bármely CIB bankfiókban) és átutalással is, így nálunk indirekt módon készpénzzel és utalással is fizethetsz. A bankkártya elfogadást is a Barion rendszere végzi.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a Barion regisztráció (Barion tárca nyitása), elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot. Felhívjuk figyelmedet, hogy bankkártya adataid hozzánk nem jutnak el.

Ha azonban regisztrálsz a Barion rendszerbe, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

 

NINCS BANKKÁRTYÁM, FIZETHETEK ÁTUTALÁSSAL, KÉSZPÉNZZEL?

 

Igen! Készpénzzel és utalással is:

Ha nincs bankkártyád, de van bankszámlád ahonnan tudsz utalni, akkor:

Nyiss egy ingyenes Barion tárcát.

Töltsd fel Barion tárcádat banki utalással. Ennek módjáról itt találsz részletesebb információt.

Fizess nálunk a Barion tárcáddal.

 

Ha bankszámlád sincs, de van készpénzed, akkor:

Nyiss egy ingyenes Barion tárcát.

Töltsd fel Barion tárcádat készpénzes befizetéssel országszerte bármely CIB bankfiókban.

Fizess nálunk a Barion tárcáddal.

 

BIZTONSÁGOS A BARION?

 

Maximálisan.

 

A Barion egy szuperkorszerű és szuperbiztonságos, valamint szuperegyszerű online fizetési mód.

 

A Barion fizetést a Barion Payment Zrt, mint elektronikus pénz kibocsátó intézmény üzemelteti. Az egész Európai Unióra érvényes MNB engedély száma H-EN-I-1064/2013, intézményi azonosító száma 25353192.

A Barion rendszere megfelel PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek!

A Barion rendszere a Symantec által kibocsátott, 2048-bites RSA kulccsal ellátott, Class 3 EV (Extended Validation) azaz a bankok weboldalain is használttal azonos biztonságot nyújtó SSL tanúsítvánnyal rendelkezik.